Tuesday, January 11, 2011

Concurs pe deScandal.ro

deScandal.ro te provoaca la CONCURS!

 

deScandal.ro si aventuriErotice.ro te provoaca la concurs .
concursul se desfasoara pe baza a 2 teme
1. povesteste-ne cea mai ascunsa si fierbinte fantezie a ta.
2. caracterizeaza barbatul/femeia perfecta pentru tine.
Orice participant trebuie sa aleaga una din cele doua teme de concurs oricare ar fi si sa respecte termenii si conditiile de participare de mai jos.
1. Premiul pentru varianta feminina va fi un Vibrator G-Spot Red Curved . Iti doresti mai multa placere simultan si nu stii ce sa faci? Red Curved este solutia ideala pentru tine. Este fabricat din jelly, rezistent la apa, cu vibratii reglabile. Nu ezita sa-l incerci, astfel iti vei indeplini orice fantezie sexuala.
2. Premiul pentru varianta masculina va fi o Papusa Gonflabila Chest Choker . Suceste capul oricarui barbat! Traieste experienta pe viu, a unui top model in marime naturala!
Cu figura ei draguta, arata ca un ingeras, dar gura ei sexy, poate sa o faca “frantuzeste” mai bine decat crezi.
Corpul ei perfect, cu o piele fina si sani uriasi, te invita la actiune. Pasarica si funduletul ei, sunt pregatite pentru orice varianta sexuala.  Perfecta pentru jocuri erotice.
3. Premiul unisex va fi un Lubrifiant Bodyglide EROS (30ml) . Lubrifiant Super Concentrat primul pe baza de siliciu. Capacitatea sa este de lunga durata, alunecarea il face ideal pentru toate tipurile de distractii erotice.
Acum dupa ce am prezentat premiile iata care sunt termenii si conditiile de participare la acest concurs.
Observatie! Poate participa orice persoana care detine un blog sau nu cu varsta de minim 14 ani indiferent de nationalitate sau etnie.
I. Inscrierea in concurs
Acest pas consta in respectarea temei concursului.  Poti alege intre
- povesteste-ne cea mai ascunsa si trasnita fantezie a ta;
- descrie barbatul/femeia perfect(a) pentru tine;
Se poate participa in 2 moduri :
1. Iti poti insirui ideile fierbinti chiar aici la acest articol cu un comentariu.
2. Daca ai un blog, faci un articol pe blog la tine si mai apoi lasi tot aici un comentariu cu link-ul catre articol.
II. Jurizarea / desemnaraea castigatorilor
In juruiu suntem noi cei de la deScandal.ro si pentru ca tu sa fii unul din castigatori trebuie sa strangi cat mai multe voturi la comentariul tau! Indiferent ca ai blog sau ai scris doar un comentariu.
Daca ai doar comentariu strangi voturile acolo, spunandu-le prietenilor sa dea click pe butonul de vot.
Daca ai blog la fel ii rogi pe prietenii tai sa dea un vot la comentariul unde ai lasat link-ul.
Dupa cele 21 de zile, vom alege 8 persoane cu cele mai multe voturi, 4 femei si 4 barbati, iar din acesti 8 vom departaja si desemna castigatori pe cei care au cu adevarat cele mai trasnite fantezii.
Cam astea ar fi conditiile noastre referitoare la acest concurs,daca mai intervine ceva revenim cu modificari.
III. Perioada concursului va fi cuprinsa intre 09 Ian. 2011 si 30 Ian. 2011 o perioada de 3 saptamani in care voi va veti veti da frau liber imaginatiei.
Toate voturile vor fi verificate manual de unul din organizatori pentru a evita inregistrarea de voturi de pe adrese proxy. Ne dam irevocabil dreptul de a sterge voturile si de a suspenda un participant in orice moment al concursului!
Pont! – poti incepe foarte simplu: Scrii fantezia ta si simplu dai un mass pe Y!Messenger si postezi un status pe facebook cu link-ul catre fantezia ta! E foarte simplu!
Succes!

 

0 comments:

Post a Comment