Monday, February 28, 2011

Haine pentru doamne si domni, la promotie

Finalul perioadei de reduceri nu inseamna neaparat si finalul cumparaturilor. Cum nimeni nu vrea ca marfa sa-i ramana in magazin, preconizez ca vor exista in continuare promotii. Magazinele cu sectiuni dedicate doamnelor deja au deja promotii.
O veste buna este ca Takko Fashion (in Polus Center si in galeriile Real) are cam tot timpul promotii, iar la sectiunea marimilor mari (haine incepand de la marimea 42) gasiti si acum preturi bunicele si marimi si modele. Alte magazine cu haine pentru doamne ar fi Debenhams, iar pentru domni C&A (Polus Center), Zara (ambele mall-uri).
Pentru doamnele si domnii cu clasa care vor diversitate in garderoba exista Held Fashion. Magazinul din Baciu comercializeaza si articole masculine, insa exista acum si o promotie interesanta pentru doamne. In perioada 5-12 martie 2011 vor exista reduceri de pana 70% la toate articolele din colectiile de toamna-iarna. Articolele de sezon ce pot sa va intereseze sunt pantalonii grosuti, din fibre combinate cu lana, bumbac sau vascoza.
De la pretul initial de 110 lei, ii puteti achizitiona acum la 55 lei. Jachete captusite, la 200 lei pretul initial, costa acum 100 lei, iar puloverele au fost reduse de la 100 lei la 60 lei. Exista jachete si pantaloni care pot forma costum, fiind de acelasi fel, insa se pot cumpara si separat. Accesorii pliabile oricarei varste ar fi gentile. Gentile de la Held Fashion sunt incapatoare si pe diferite modele (vezi galeria foto).
Magazinul se afla pe Calea Baciului nr. 80 si este deschis de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00, iar sambata de la 9:00 la 13:00

0 comments:

Post a Comment