Thursday, January 13, 2011

Promotie chicco Interfon pentru copii

PROMOTIE INTERFON "BABY CONTROL DIGITAL"

PROMOTIE INTERFON

Cod produs:71800.00

Pret: 300.00 RON
( Inclusiv TVA )

Pret vechi: 472.00 RON

COMANDA IN PERIOADA 08.01.2011-31.01.2011 INTERFON (71800.00) SI AI PARTE DE REDUCERE

Baby Control Digital Chicco, va permite sa aveti contact clar cu copilul dumneavoastra atat in interiorul cat si in exteriorul casei.
Tehnologia digitala DECT va permite o receptie fara interferente pana la 300 m in spatiu deschis; cu dispozitiv de siguranta care verifica constant conexiunea intre emitator si receptor.
1) Unitatea bebelusului : la pornire, unitatea copilului cauta un canal de conexiune cu unitatea parintilor, iar dioda se aprinde intermitent pana cand conexiunea cu unitatea parintilor este perfect stabilita . Unitatea, cu forme rotunjite, se adapteaza camerei bebelusului si este dotat cu o veioza; cu microfon si difuzor incorporat.
2) Unitatea parintilor : receptorul portabil, ultracompact, cu acumulatori si cu o forma moderna, permit parintilor sa se deplaseze liberi si, gratie functiei "raspunde", sa vorbeasca bebelusului. Alte functii ale acestei unitati : buton de reglare a volumului (10 niveluri de la minimum la maximum); buton pentru transmisia de la unitatea parintilor catre unitatea copilului (cand tineti acest buton apasat, unitatea parintilor trece de la modul "receptor" la modul "emitator" pentru a putea vorbi copilului. Simultan, unitatea copilului trece de la modul "emitator" la modul "receptor" pentru a putea transmite vocea care provine de la unitatea parintilor. Cand eliberati butonul unitatea parintilor revine la functia initiala "receptor" si unitatea copilului implicit revine si ea la functia "emitator"); lumina de indicare a nivelului audio; afisaj cu cristale lichide. De cate ori apasati unul dintre butoane afisajul se aprinde si apoi se stinge dupa aprox 5 secunde; difuzor cu microfon incorporat; cu functie de semnalizare a pierderii legaturii.


Click pentru promotie

0 comments:

Post a Comment