Tuesday, January 25, 2011

Câştigă un voucher de cumpărături online în valoare de 100 lei

Înscrie-te în competiţie între 25 ianuarie - 8 februarie şi poţi deveni unul dintre cei patru câştigători ai unui voucher de cumpărături de pe site-ul zenda.ro, în valoare de 100 lei.

N.B.: Şi reprezentanţii sexului puternic sunt invitaţi să participe la acest concurs.

Mecanism: Concursul se va desfăşura în două etape cu teme diferite, fiecare cu o durată de câte o săptămână şi câte doi câştigători aferenţi fiecărei săptămâni.

Prima săptămână: Intră pe zenda.ro în perioada 25 ianuarie - 31 ianuarie şi creează-ţi ţinuta perfectă pentru a merge împreună cu prietenii la un vernisaj.

Postează apoi un comentariu în cadrul acestui articol şi spune-ne codurile hainelor pe care ţi le-ai ales. Doi creatori ai celor mai adecvate ţinute vor primi câte un voucher de cumpărături pe Zenda.ro în valoare de 100 lei. Cei doi câştigători ai primei etape vor fi anunţaţi în cadrul acestui articol pe data de 1 februarie.

*** Pentru ca participarea ta să fie validată accesează contul de facebook al outlet-ului Zenda şi notează-ţi
cuvântul-cheie. În cazul în care vei câştiga, acesta îţi va fi solicitat de organizatori pentru a putea să intri în posesia premiului.***


Citeşte Regulamentul Oficial de participare!

Despre outlet-ul Zenda...

Outletul de haine Zenda a fost înfiinţat în 2009 şi este situat in Piaţa Gării de Nord, nr. 2, sect. 1, Bucureşti. Cei şase ani de experientă în domeniul retailului de haine de care se bucură fondatorii au contribuit la transformarea acestui proiect într-un business de tip outlet cu un rezultat concret: o serie de colecţii de îmbracăminte de la mărci de renume, la preţuri foarte mici.

În 2010 am creat o alternativă online a magazinului, care să vină în ajutorul clienţilor ce preferă shoppingul online. În prezent, site-ul se bucură de o ofertă de haine mai bogată decât magazinul din offline. Gama de produse conţine branduri precum Bershka, Denim, Stradivarius, H&M, Iceman, Hush Puppies, Geroge, Jill, Mexx, Papaya, Vila, TopShop ş.a. În prezent avem contracte de colaborare cu firme specializate pe acest segment din Marea Britanie, Olanda, Germania, Polonia şi India.

0 comments:

Post a Comment