Wednesday, December 15, 2010

Noaptea ofertelor la iPhone 4! Vezi din ce magazine poti sa cumperi telefonul la promotie si cu accesorii gratis!

Lupta crancena intre operatorii Vodafone si Cosmote la doar cateva zile distanta de lansarea iPhone4! Dupa ce Vodafone a anuntat accesorii gratuite pentru fiecare cumparator de iPhone4 in noaptea de joi spre vineri, Cosmote contraataca si promite reduceri in 13 magazine din tara.

 

In noaptea de joi spre vineri, la magazinul Vodafone din Bucuresti, Bulevardul Magheru 2-4, zeci sau chiar sute de oameni sunt asteptati sa se aseze la rand pentru a-si cumpara iPhone4.
Asteptarea va fi rasplatita cu un bonus si reprezentantii operatorului au anuntat pe contul de Facebook al companiei ca toti cumparatorii din intervalul 12.00 - 02.00 vor primi gratuit un accesoriu, cum ar fi, cel mai probabil, o husa sau  un hands free.
In acelasi timp, reprezentanti Cosmote nu stau deoparte si promit suprize pentru cei care decid sa-si ia un iPhone4.
Ei spun ca anumite magazine vor fi deschise in noaptea de 16 spre 17 decembrie intre orele 22:00 si 01:00 dimineata, iar toate produsele vor avea reducere de 15% in acest interval, inclusiv mult-asteptatul iPhone 4.
Magazinele alese din Cosmote in Bucuresti pentru a fi deschise sunt cele doua de pe Magheru - Cosmote si Germanos - si magazinul din bulevardul Corneliu Coposu.
In tara, alte 10 magazine vor fi deschise:
Oras
Magazin
Adresa
Constanta
Germanos
Mihai Viteazu, nr.15 bl. M14, parter
Iasi
Germanos
B-dul Stefan Cel Mare si Sfant, nr.5, bl. A1-2, Parter
Cluj
Germanos
Str. Mihai Viteazu, nr. 33-35
COSMOTE
Str. 21 Decembrie 1989, nr. 17
Brasov
Germanos
Str. Republicii, nr. 9
COSMOTE
Str. Muresenilor, nr. 17
Sibiu
Germanos
Str. Nicolae Balcescu nr.43
Timisoara
Germanos
Piata Victoriei, nr. 5
Craiova
Germanos
Str. Calea Bucuresti, bl. 31B
COSMOTE
Calea Bucuresti, bl. 21C


Informatiile din piata acrediteaza ideea ca la Cosmote, telefonul va putea fi cumparat deblocat adica poti sa-ti pui orice cartela in el si ca va exista un plan tarifar special in oferta operatorului.

La Vodafone, cel mai probabil, nu vei avea aceasta optiune, iar telefonul va avea cel mai probabil un pret mai mare!
Niciunul dintre cei doi operatori nu dezvaluie preturile de vanzare, parand a fi "cel mai bine pastrat secret" din telecom, pana la ora actuala.
Lupta crancena
Momentan, Orange este singurul operator mare care vinde iPhone4.
De asemenea, telefonul poate fi gasit si in oferta mai multor magazine online. Citeste aici unde gasesti iPhone 4 la promotie!
De exemplu, la eMAG, un telefon iPhone4 costa 3.299 de lei cu memorie de 14Gb. Mobilul poate fi cumparat  si resigilat, la un pret ce-i drept mai mic - doar 2.999 de lei.
La Altex, acelasi model de iPhone, dar in varianta de 16Gb costa 3.349 de lei.
In schimb, la PCfun costa circa 3.500 de lei.

 

0 comments:

Post a Comment