Monday, November 29, 2010

Fă-ţi plinul la MOL cu magia sărbătorilor!

Alimentează sau cumpără de la MOL de minim 125 de lei şi ai, pe loc, oferte senzaţionale pentru cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă!
Între 22 noiembrie si 31 ianuarie, cumpărăturile de minim 125 de lei îţi oferă şansa de a achiziţiona PE LOC produse de sezon  cu reduceri excepţionale. E vremea vacanţelor pline de zăpadă, e vremea cadourilor şi a surprizelor,  tocmai de aceea te bucuri acum de o ofertă senzaţională la treninguri, jachete călduroase sau căciuli Errea.
Specializată în producţia de echipament sportiv, Errea este astăzi una dintre cele mai apreciate mărci de profil din Europa.

Copii sunt cei care aşteaptă cu nerabdare venirea iernii. Momentele de joacă şi relaxare sunt ocazii excelente pentru ca ei să se bucure de produsele pe care le oferim în această perioadă. Plăcile de zăpadă John's Sport şi mini corturile cu imagini Disney sunt cadouri utile si potrivite pentru o distracţie pe cinste.
John's Sport este una dintre firmele consacrate de echipament şi accesorii sportive dedicată în special copiilor şi adolescenţilor, cărora le oferă oportunitatea de a profita din plin de activitatile sportive preferate.

Super ofertă pentru cei care deţin un card MultiBonus! Punctele MultiBonus pot fi folosite în loc de numerar pentru produsele din oferta promoţională!

Fă-ţi plinul la MOL cu magia sărbătorilor!


Regulamentul oficial poate fi descărcat aici.  

0 comments:

Post a Comment