Monday, February 28, 2011

Cadoul perfect pentru fete - femei de 8 Martie

Carrefour Romania iti ofera cadoul perfect pentru partenera ta  de 8 Martie :

Promotie la produsele Dove

Cumpara din Carrefour si vei gasi o gama larga de promotii la produsele DOVE :

Super promotii la produsele NIVEA

In Carrefour ROMANIA gasesti super promotii la produsele NIVEA :

Concurs : Persil si Silan

Cumpara in periaoda 24 februarie 2011 - 9 Martie 2011 orice produs apartinand marcilor Persil sau Silan si poti castiga urmatoarele :

Promotie Carrefour pana pe la sfarsitul lui Martie 2011

SUPER PROMOTIE!!! CUMPERI DE 200 DE LEI SI MAI PRIMESTI UN BON CADOU DE 20 DE LEI !

Concurs: ai o idee de aplicaţie mobilă? Îţi dăm bani şi te ajutăm să faci bani cu ea!

Fii sincer şi recunoaşte: de câte ori nu ai visat cu ochii deschişi la cât de fain ar fi să ai propria ta aplicaţie de mobil, de pe urma căreia să faci bani? Mulţi!

Am fost tot timpul susţinătorii ideilor şi conceptelor dezvoltate în România. De asta vrem, din nou, să îţi arătăm cum ai şansa să te afirmi!
Ei bine, începând de azi ai posibilitatea să îţi foloseşti ideea pentru a genera o aplicaţie pentru platforma mobilă Symbian. Cu ajutorul nostru, al Nokia şi al lui Cristian Dorombach, Dan Dragomir, Radu Dumitru şi Cristian Manafu vei putea să îţi dai liber imaginaţiei şi să vii cu o idee /concept/prototip creativă de aplicaţie pentru platformele mobile (Symbian) cu un potenţial ridicat de adopţie rapidă de către utilizatorii Nokia.
Nimeni nu te va opri să îţi extinzi ulterior ideea şi pe alte platforme. De exemplu, Angry Birds a plecat de pe iPhone şi e acum pe Android şi va veni şi pe Windows Phone 7. La fel şi TripJournal.
n8 CHIPDacă aplicaţia ta va fi votată de public ca fiind printre cele mai bune, noi te vom ajuta să o pui în practică (Nokia îţi asigură o perioadă de training şi suport de dezvoltare). Ulterior, dacă iese câştigătoare, ai şansa să o publici în Nokia Ovi Store şi să intre în cursa pentru încă 10000 de EUR.

Pe lângă posibilitatea de a beneficia de training gratuit pentru dezvoltarea de aplicaţii pe platforma mobilă Symbian (te vezi cu nişte dezvoltatori care o să îţi dea informaţiile de care ai nevoie ca să faci lucrurile aşa cum trebuie), ai şi şansa să iei unul dintre cele 3 premii de câte 1000 EUR (aproximativ 4300 RON) sau unul dintre cele 7 premii secundare de câte 400 EUR (1720 RON).
Te tentează. Citeşte mai departe!
Ce trebuie să faci pentru a intra în concursul Nokia Qt Developers - 36.40.3.11
a) În principiu trebuie să ai o idee competitivă de aplicaţie pentru platformele mobile. Fără asta nu se poate. Smile
b) Să îţi faci (dacă vrei) o echipă de patru oameni – te sfătuiesc să profiţi de această facilitate. Mai mulţi oameni lucrează mai rapid şi au idei mai bune.
c) Să postezi aici ideea de aplicaţie şi numele oamenilor din echipa ta până pe data de 11 martie 2011.
d) Să îmi trimiţi pe e-mail (ionut la chip ro) datele echipei (nume, prenume, adresă e-mail, număr de telefon) şi descrierea mai amplă a ideii.
e) Să te înarmezi cu răbdare şi să fii pregătit pentru training!
f) Să urmăreşti periodic informaţiile de pe www.chip.ro legate de concursul Nokia Qt Developers ca să vezi ce trebuie să faci mai departe.
De restul ne ocupăm noi!
Hai să vedem ce poţi oferi şi TU! Ştim că şi românii au idei bune pentru aplicaţiile mobile. Au doar nevoie de un mic imbold ca să le facă publice.
Dacă aş fi putut, eu aş fi intrat în concurs numai şi pentru că aveam şansa să văd cum lucrează oamenii care scot bani din produsele lor. Şi cine ştie, poate să “fur” ceva de la ei ce m-ar putea ajuta pe viitor să fac bani! Faptul ca nu am mai scris de multă vreme cod nu ar trebui să fie o problemă prea mare, pentru că aş fi avut ajutor

Concurs : Castiga un GPS ! pe iVOX.ro

Castiga un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT
Premiul sondajului actual este un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT. Cu  un ecran de 4,3", Nuvi 1390LMT este cel mai vândut model din gama  sistemelor GPS auto. Acestă navigație foarte subțire este încărcată în  prealabil cu hărţi pentru Europa, are asistenţă pentru ghidarea pe  benzile multiple de pe autostrăzi, funcție telefon cu apelare mâini  libere, avertizări gratuite referitoare la trafic şi ecoRoute™ pentru a  calcula un traseu care face economie de combustibil.
  • Tip afişaj: TFT
  • Hărți incluse: Harta Europei
  • Posibilitate de suplimentare hărţi

Cum poți câștiga premiul curent?

iVox este un serviciu profesionist de sondaje de opinie care îți oferă premii pentru participarea ta la cercetările desfășurate.
  • Pentru a participa la sondajele realizate de iVox și a câștiga premiile oferite de partenerii noștri, trebuie să devii membru iVox.
  • Devenind mebru îți poți exprima părerea cu privire la diferite aspecte de interes personal sau strategic pentru companiile care solicită un anumit sondaj. Totodată, ai șansa de a câștiga premiul oferit pentru sondajul la care participi.
  • Pentru a te înregistra, intră la secțiunea Înregistrare, introdu numele și adresa de email, setează-ți o parolă, iar noi îți vom crea automat un cont iVox.
  • După ce te-ai logat, intră în Contul tău la secțiunea Profil, editează datele tale personale și stabilește-ți preferințele legate de mesajele pe care dorești să le primești.

 

Cât de des poți câștiga?

Ai șansa de a câștiga fiecare premiu oferit pentru completarea sondajelor. Sondajele se vor realiza la interval de două săptămâni. Intră săptămânal pe iVox pentru a vedea ce sondaj se defășoară și participă!
Premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate prin tragere la sorți. Aceasta va fi realizată de un soft specializat. Modalitatea de tragere la sorți garantează șanse egale de câștig pentru toți participanții la sondaje.
Dacă ești interesat să câștigi mai multe premii vezi puncte și cadouri.

Cum completezi sondajul curent?

Înainte de a răspunde la întrebările din cadrul sondajului va fi necesar să completezi secțiunea Informații personale. Câștigarea premiului este condiționată de validitatea răspunsurilor furnizate. Datele transmise de către tine sunt confidențiale și vor fi folosite doar cu scop statistic, pentru interpretarea rezultatelor sondajelor. Această secțiune va fi completată doar la primul sondaj, urmând ca pentru alte cercetări la care participi datele să fie reactualizate automat. Dacă dorești modificarea sau actualizarea lor, o poți face la secțiunea Profil.
  • Răspunde la informațiile solicitate prin bifarea sau introducerea răspunsului care ți se potrivește.
  • Prima etapă a sondajului cuprinde partea de Detalii demografice. Prin completarea acestor date, informațiile furnizate de către tine vor putea fi interpretate într-un mod acurat și empiric.
  • Cea de-a doua etapă, Completează sondajul, reprezintă sondajul propriu-zis la care participi. Răspunzând la întrebările existente ne oferi posibilitatea de a obține un studiu important pentru viața noastră cotidiană. De asemenea, completând sondajul, poți câștiga premiul oferit pentru participarea la studiu.
  • După ce ai răspuns la toate întrebările sondajului apasă pe butonul de finalizare. Astfel intri automat în tragerea la sorți pentru a câștiga premiul oferit pentru sondajul la care ai participat.
  • Dacă ești deja utilizator iVox, mergi direct la secțiunea Sondaj actual și răspunde la întrebările sondajului.

Cum intri în posesia premiului câștigat?

Dacă ai câștigat, vei fi contactat de echipa iVox pentru a afla detaliile necesare expedierii premiului. Pentru a intra în posesia acestuia este necesar să trimiţi copia CI/BI pe adresa office[@]ivox.ro. La predare, vei primi premiul pe baza semnării unui proces verbal. Costurile de transport vor fi suportate de iVox.ro.

 

Super Promotie Laptop pe OKMAG.INFO

ASUS - Promotie cu stoc limitat! Laptop P52F-SO056D (Core i5-460M, 15.6", 2GB, 500GB, Intel Anti-Theft, BT)

 Intrati pe Evomag pentru mai multe detalii si comenzi online

ASUS - Promotie cu stoc limitat! Laptop P52F-SO056D (Core i5-460M, 15.6", 2GB, 500GB, Intel Anti-Theft, BT)

Haine pentru doamne si domni, la promotie

Finalul perioadei de reduceri nu inseamna neaparat si finalul cumparaturilor. Cum nimeni nu vrea ca marfa sa-i ramana in magazin, preconizez ca vor exista in continuare promotii. Magazinele cu sectiuni dedicate doamnelor deja au deja promotii.
O veste buna este ca Takko Fashion (in Polus Center si in galeriile Real) are cam tot timpul promotii, iar la sectiunea marimilor mari (haine incepand de la marimea 42) gasiti si acum preturi bunicele si marimi si modele. Alte magazine cu haine pentru doamne ar fi Debenhams, iar pentru domni C&A (Polus Center), Zara (ambele mall-uri).
Pentru doamnele si domnii cu clasa care vor diversitate in garderoba exista Held Fashion. Magazinul din Baciu comercializeaza si articole masculine, insa exista acum si o promotie interesanta pentru doamne. In perioada 5-12 martie 2011 vor exista reduceri de pana 70% la toate articolele din colectiile de toamna-iarna. Articolele de sezon ce pot sa va intereseze sunt pantalonii grosuti, din fibre combinate cu lana, bumbac sau vascoza.
De la pretul initial de 110 lei, ii puteti achizitiona acum la 55 lei. Jachete captusite, la 200 lei pretul initial, costa acum 100 lei, iar puloverele au fost reduse de la 100 lei la 60 lei. Exista jachete si pantaloni care pot forma costum, fiind de acelasi fel, insa se pot cumpara si separat. Accesorii pliabile oricarei varste ar fi gentile. Gentile de la Held Fashion sunt incapatoare si pe diferite modele (vezi galeria foto).
Magazinul se afla pe Calea Baciului nr. 80 si este deschis de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00, iar sambata de la 9:00 la 13:00

Promotie Magazin Naturist

Promotii produse naturiste pe http://www.calendula.biz























Salon Cokette promotie

PENTRU ORICE PROMOTIE PE CARE O VEDETI PE PAGINA NOASTRATREBUIE SA SUNATI SI SA SPUNTETI CA ATI VAZUT O .PENTRU PROGRAMARE SI PENTRU A BENEFICIA DE EA
NU ESTE VALIDA LA FATA LOCULUI FARA UN TELEFON IN PREALABIL
LA TELEFON IN MOMENTUL PROGRAMARII VETI PRIMI UN COD CU CARE TREBUIE SA VENITI LA NOI.
 
LINK CATRE PROMOTIE

Tuesday, February 22, 2011

Promotie Perie Braun

Super Promotie la  Perie de Par Braun doar 99,90 in toate magazinile carrefour !

Promotie Schwarzkopf - valabila incepand cu data de 24.02.2011

Friday, February 4, 2011

Promotie Real luna Februarie 2011

Promotie PANTENE - Valabila in perioada 27.01 - 06.02.2011


Promotie GILLETTE - Valabila in perioada 27.01 - 06.02.2011

 Promotie ARIEL - Valabila in perioada 27.01 - 06.02.2011




Promotie NIVEA - Valabila in perioada 27.01 - 06.02.2011

Promotie : cadouri ieftine de Sfantul Valentin 14 Februarie 2011



Super promotie la Auchan !!

De Sf Valentin, cadouri din dragoste

Peste 500 de idei pentru cele mai inspirate cadouri de Sf. Valentin! Vino sa alegi la la Auchan, in perioada 2-15 februarie, cadouri din dragoste pentru toate gusturile si toate bugetele : ursuleti de plus, pernute decorative, inimoare de plus, obiecte de decor romantice, flori proaspete, ciocolata speciala, lenjerie rosie, seturi-cadou etc...o intreaga recuzita romantica din care poti alege ca sa iti resfeti iubirea pe deplin.

Promotie Plus - magazinul oamenilor chibzuiti

Cumparatorii Plus  sunt atenti la preturi, calculati, stiu care le sunt prioritatile, fac cumparaturi utile, stiu de unde sa ia si unde sa puna, nu fac risipa iar toate acestea duc spre un singur lucru => chibzuinta

Si  pentru ca stim ce inseamna sa fii chibzuit,  
La Plus primesti mult cu putin : produse de calitate la preturi mici.

Detalii PROMOTIE:
- Mecanism si castigatori promoție "Practic in bucatarie"
- Regulamentul promotiei "Practic in bucatarie"
- Spoturi campanie tv