Monday, November 29, 2010

Concurs GMARKET.RO

Castiga SUPER-MASINA lui Mos Craciun!
Cumpara de minim 100 lei/bon de casa, completeaza talonul promotional si depune-l in urna. Poti castiga prin tragere la sorti MARELE PREMIU AL LOTERIEI un Mercedes-Benz GLK 220 CDI 4Matic , 170 CP.
Pentru a participa la loterie taloanele trebuiesc completate cu datele cerute si introduse in urnele special amenajate in incinta magazinelor.
Regulamentul este disponibil gratuit la birourile de informatii G'market si pe www.gmarket.ro

Fă-ţi plinul la MOL cu magia sărbătorilor!

Alimentează sau cumpără de la MOL de minim 125 de lei şi ai, pe loc, oferte senzaţionale pentru cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă!
Între 22 noiembrie si 31 ianuarie, cumpărăturile de minim 125 de lei îţi oferă şansa de a achiziţiona PE LOC produse de sezon  cu reduceri excepţionale. E vremea vacanţelor pline de zăpadă, e vremea cadourilor şi a surprizelor,  tocmai de aceea te bucuri acum de o ofertă senzaţională la treninguri, jachete călduroase sau căciuli Errea.
Specializată în producţia de echipament sportiv, Errea este astăzi una dintre cele mai apreciate mărci de profil din Europa.

Copii sunt cei care aşteaptă cu nerabdare venirea iernii. Momentele de joacă şi relaxare sunt ocazii excelente pentru ca ei să se bucure de produsele pe care le oferim în această perioadă. Plăcile de zăpadă John's Sport şi mini corturile cu imagini Disney sunt cadouri utile si potrivite pentru o distracţie pe cinste.
John's Sport este una dintre firmele consacrate de echipament şi accesorii sportive dedicată în special copiilor şi adolescenţilor, cărora le oferă oportunitatea de a profita din plin de activitatile sportive preferate.

Super ofertă pentru cei care deţin un card MultiBonus! Punctele MultiBonus pot fi folosite în loc de numerar pentru produsele din oferta promoţională!

Fă-ţi plinul la MOL cu magia sărbătorilor!


Regulamentul oficial poate fi descărcat aici.  

Ce promotii au mall-urile de sarbatori?

Pentru a motiva vizitatorii sa se transforme in cumparatori, aproape fiecare centru comercial a lansat o tombola cu premii, la care poate participa orice client care a facut cumparaturi de cel putin 50, 70 sau 100 de lei. Wall-Street.ro prezinta cele mai importante promotii ale centrelor comerciale cu ocazia sarbatorilor de iarna.

                                                               1.Baneasa Shopping City

In centrul comercial Baneasa Shopping City, cine cumpara in perioada 13 noiembrie- 9 ianuarie 2011 de cel putin 300 de lei poate castiga unul din premiile instant sau unul din marile premii prin tragere la sorti: o masina Mitsubishi Lancer, 4 excursii la Viena sau trei aptopuri Lenovo.

In plus, cei care fac cumparaturi folosind BONUS Card au 3 rate suplimentare fara dobanda si 5% bonus pentru plata integrala a ratei lunare.

Baneasa Shopping City, deschis in primavara anului 2008, are o suprafata totala de 85.000 mp si a necesitat o investitie de 150 milioane de euro.

2.Liberty Center

In centrul comercial Liberty Center, din cartierul Rahova, clientii care fac cumparaturi de cel putin 50 de lei in perioada 23 noiembrie - 20 decembrie pot castiga unul din cele trei autoturisme Seat Ibiza sau una din cele 33 de console Nintendo Wii.

“Tot la Liberty Center te poti intalni cu Mos Craciun si ajutoarele lui in perioada 1 - 24 decembrie, de luni pana joi intre orele 16:00 - 19:00 si de vineri pana duminica intre orele 11:00 si 19:00. Cei mici vor primi cadouri din partea noastra.”, se arata in anuntul dezvoltatorilor.

Amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si strada Progresului, Liberty Center are o suprafata inchiriabila de 25.000 mp si 96 de chiriasi, reprezentand o investitie totala de 70 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se numara: The Light Cinema, Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Leonardo, Burger King, McDonald’s, KFC si Starbucks.

3. Polus Center

“Vino sa faci cumparaturi in Polus Center Cluj iar noi te premiem cu trei apartamente de o camera si mii de premii instant”, se arata intr-un anunt facut de centrul comercial detinut de fondul austriac de investitii Immofinanz.

In perioada 15 noiembrie – 19 decembrie, clientii care au facut cumparaturi de minimum 100 lei pot completa un talon de concurs pentru a participa la Loteria Publicitara “Ce iti aduce Polus de Craciun?” . Pe 20 decembrie, vor avea loc cele trei extrageri premiile fiind trei garsoniere amplasate in comuna Floresti, pe strada Florilor. Valoarea totala a premiilor este de 339.315 lei (circa 79.000 euro).

Polus Center Cluj are cu o suprafata inchiriabila de 60.000 mp, desfasurata pe un singur nivel, 186 de magazine, un hipermarket Carrefour, un cinema cu opt sali si 2.500 de locuri de parcare. 

4.River Plaza Ramnicu Valcea
In centrul comercial River Plaza detinut de portughezii de la Sonae Sierra in Ramnicu Valcea, clientii care cumpara de cel putin 70 de lei sau de minimum 400 de lei in magazinele Altex si Max Bet pot castiga o excursie la Viena, o consola PlayStation3 sau Wii sau vouchere in valoare de 20 lei. Valoarea totala a premiilor este de 70,8 milioane lei (circa 16.500 euro).

River Plaza Mall are o suprafata totala inchiriabila de 11.950 mp si a inregistrat in anul 2009 un trafic de peste 2,5 milioane de vizitatori. Sonae Sierra a cumparat in anul 2007 proiectul din Ramnicu Valcea, pentru suma de 42 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se numara Leonardo, Takko, KFC, Mc Donald's, Springtime, Kenvelo, Adidas, Benetton si Flamingo.

5.City Park Constanta

"Vino la City Park Mall in perioada 23 noiembrie- 30 decembrie, cumpara de 300 lei si poti castiga unul din sutele de premii din cadrul Tombolei de Iarna! Cel mai norocos poate pleca acasa cu marele premiu, un autoturism de oras!", se arata intr-un anunt al City Park Mall.

City Park Mall a fost deschis vara anului 2008 dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, fiind primul proiect de retail al dezvoltatorului Neocity Group in Romania. Centrul comercial este amplasat in zona de nord a orasului Constanta si are o suprafata de 60.000 mp, la care se adauga zona de parcare cu peste 1.000 de locuri.

Saturday, November 27, 2010

Promotie KENVELO

Promotie la KENVELO cumperi de 300 RON  si platesti doar 150 RON !

Promotie schiuri DECATHLON

Super promotie la schiuri !

Friday, November 26, 2010

Promotie Carrefour frigider

Vrei sa schimbi frigiderul bunicii ? Vechi de 20 de ani ? Atunci vino la carrefour cu el si primesti si primesti reducere de 150 RON pentru noul frigider ARTIC  D266/276+ cumparat!


Promotie Cadouri de craciun

Vrei sa faci un cadou ieftin si dragut de Craciun ?? Ca cineva sa te tina minte tot anul ? Atunci alege una din cadourile de mai jos de la CARREFOUR.

Marimea conteaza - Perla Harghitei 5L va premiaza

 
Premii instant: 6 x autoturism Dacia Logan Laureate; 25 x laptop Lenovo IdeaPad G550L; 182 x telefon mobil Nokia 7230.
Cumpara cel putin un flacon PET de 5L de apa minerala naturala "Perla Harghitei" cu ambalaj promotional. Daca ai un dop castigator inscrie-te pe si introdu codul castigator. Pastreaza dopul pentru validare.
Perioada promoţiei: 01 octombrie 2010 - 31 martie 2011.
 

Ia-ti cadourile de la automatul NESCAFE

 
Inscrie in perioada 1-30 noiembrie 2010 codul unic promotional imprimat pe paharul NESCAFE argintiu sau pe cardul razuibil primit in magazin, pe site sau prin SMS la numarul 1790*. In fiecare zi DJ-ii Europa FM te pot contacta si iti poti alege premiul ce se ascunde in spatele numerelor norocoase de la 1 la 10.

*numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila folosite (Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp).

Fiecare cod trimis reprezinta o sansa in plus la tragerile la sorti. Fiecare participant poate inscrie in campanie maxim 5 coduri pe zi.Pastreaza paharul argintiu sau cardul razuibil pentru validare.
Extragerile de la Europa FM se pot urmari live pe site-ul www.automatuldepremii.ro sau pe site-ul http://automatuldepremii.europafm.ro si au loc dupa urmatorul orar:
- de luni pana vineri intre orele 7 si 13 si intre orele 14 si 18
- sambata intre orele 8 si 10, intre orele 11 si 16 si intre orele 18 si 21
- duminica intre orele 8 si 10, intre orele 11 si 18 si intre orele 19 si 20

Premii (0 ):
 - 30 x Aparat foto digital Fuji
 - 30 x Televizor LCD LG
 - 30 x Telefon mobil Nokia C6
 - 30 x Sistem Home Cinema LG
 - 30 x Aparat cafea Dolce Gusto
 - 30 x Mini laptop ACER
 - 30 x DVD player portabil LG
 - 30 x GPS MIO
 - 30 x Troller Samsonite
 - Rucsac Samsonite

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Internet, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea 

Despre Noi !

Suntem vanatorii de promotii , vrem sa te ajutam pe tine sa gasesti cele mai bune oferte/promotii/concursuri de pe piata romaneasca. pentru asta introdu email-ul aici:

Daca vrei sa primesti ultimele promotii pune email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

Pizza - Promotie Presto Pizza

Presto Pizza desfasoara o campanie de fidelizare cu premii fara precedent.

Folositi sistemul de comenzi online al website-ului nostru si comandati in fiecare zi de luni pana joi, de minim 30 RON, iar vineri Presto Pizza iti rasplateste fidelitatea printr-un bonus in valoarea mediei comenzilor efectuate in respectiva saptamana.

Informatii despre Promotia Presto Pizza:
  • comanda minima zilnica de 30 RON, de luni pana joi
  • se considera media comenzilor plasate online, confirmate si onorate, de luni pana joi
  • meniul Presto Pizza / Happy Hour nu este considerat comanda si nu se calculeaza in cadrul promotiei (promotiile nu se cumuleaza)
  • promotie numai pentru comenzile online
  • website-ul va va arata in fiecare zi daca indepliniti criteriile pentru participare la promotia saptamanii
  • website-ul va va arata in fiecare zi media comenzilor online, confirmate si onorate, cu care participati la promotie
Pentru orice nemaluriri despre regulamentul promotiei va rugam sa ne contactati.
Detalii pe CLICK

Campania Golden Brau „Castiga pe loc mii de cosuri de cumparaturi!”

Golden Brau lanseaza promotia nationala “Castiga pe loc mii de cosuri de cumparaturi!”.
In perioada 15 Noiembrie – 31 Decembrie 2010 consumatorii Golden Brau pot castiga pe loc unul din cele 29.000 de premii direct sub capac.Premiile constau in 4.000 de cosuri de cumparaturi a 200 RON fiecare (tichete-cadou) si 25.000 de baxuri de PET.
La aceasta promotie participa produsele de bere ale companiei Heineken Romania, marca “Golden Brau”, imbuteliate in PET-uri de 2L, sticla doza si 6 pack doza, comercializate in locatiile participante la promotie, din Romania.
Pentru mai multe detalii descarcati mai jos Regulamentul promotiei.
Regulament Promotie Golden Brau "Castiga pe loc mii de cosuri de cumparaturi!".

Super promotie gratis la ORANGE

SUPER PROMOTIE LA ORANGE!!! Daca ai un credit VALID care nu este in perioada de gratie poti primi 100 de minute GRATIS  in retea timp de o luna.
Pentru a activa scrie un mesaj text la 330 cu textul "100 min" si vei primi 100 de minute GRATIS IN RETEA !